دانلود مقاله درباره خواص پزشکی گیاه کنگر

دسته بندی : صنایع غذایی _ زراعت و زراعت


فرمت فایل :  Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word


قسمتی از محتوی متن ...

 


تعداد صفحات : 13 صفحه


درباره ویژگان پزشکی گیاه کنگر.

نام دیگر این گیاه آرکیشو است و از گیاهان مغذی است و ریشه آن مورد کاربرد قرار می گیرد.

در سررسید گل دادن، دانه های آن نیز قابل بهره‌گیری است.

از دانه های آن برای هضم خوراک بهره‌گیری می شود و بسیار نیروزا است و برای ناراحتی های کبد و طحال مؤثر است.

نام علمی کنگر CYNARA SCOLYMUS است.

این گیاه اولین بار در اتیوپی کشت شد و پس در نقاط گوناگون دنیا اشاعه پیدا کرده است.

محل اصلی رویش این سبزی مدیترانه، جزایر قناری و آمریکای جنوبی است.

زمان به گل نشستن این گیاه از بهار تا نیمه ی تابستان است که به عواملی چون شرایط اقلیمی و گرمای هوا وابسته است.

دم برگ داخلی سفید رنگ ، راس ساقه و هاگدان سرنوشت های خوراکی این گیاه را تشکیل می دهد که در سوپ ، خورش و سالاد باره کاربرد پیمان می گیرد.

در یونان و مصر باستان، این گیاه به دلیل نقش کمکی در هضم مواد غذایی باره پروا قرار گرفت و در سده 16 میلادی در اروپا یکی از سبزیجات معروفی بود که توسط بزرگان-بزرگواران مصرف می شد.

در طب سنتی اروپا ، برگ های کنگر به عنوان مونث افزایش دهنده پیشاب ( دیورتیک ) و جنباننده کلیه ها ، جنباننده تراوش صفرا از جگر و انقباض کیسه صفرا مورد استفاده پیمان می گرفت.

این گیاه غنی از پتاسیم بوده، ولی از لحاظ انرژی محدود است.

  دریافت فایل  

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.