دانلود تحقیق بررسی جهانی و برآورد خسارت در مورد بیماری‌های ذرت

دسته بندی : صنایع غذایی و زارع و دامپروری


فرمت فایل :  Doc ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) Word


قسمتی از محتوی متن ...

 


تعداد صفحات : 22 صفحه


بررسی جهانی و برآورد خسارت در مورد بیماری‌های ذرت: ذرت می‌تواند به 60 نوع بیماری مختلف مبتلا گردد که مایه عدم دستیابی به حداکثر محصول‌دهی می‌شوند.

PAYAK وRENFRO تخمین کرده‌اند که محصول دانه 10 الی 12 درصد در هندوستان کاهش می‌یابد که با قیمت 60 روپیه‌ای برای هر 100 کیلوگرم میانگین زیان سالانه مبلغ 280000000 روپیه HOOKER در یک بر آورد محتاطانه، زیان سالانه را برای 12 ایالت مرکزی و شمالی (آمریکا) تولیدکننده ذرت، بیش از 436 میلیون دلار تعیین کرده است.

بر طبق گفته Kramer ، در اروپا که تولیدکننده بیش از 12% از کل تولید جهانی است، بیماری‌ها، 3% محصول را کاهش می‌دهند.

آفریقا، تولیدکننده 5/6% از کل تولید جهانی ذرت است و بیماری‌های پوسیدگی خوشه (ear rots) در تانزانیا باعث 30% کاهش، exserohilum turcicum (he lminthosporium) مایه کاهش بیش از 10% در نیجریه، بیش از 10% در سودان، بوتسوانا، کنیا و زیمباوه و در حدود 10% در مورد موریس و نیاسالند شده است.

diplodiazeae و Gibberellaspp.

موجب کاهش بیش از 10% در بوتسوانا و زیمباوه و کمتر از 10 % در تانزانیا گردیده و Puccinia Polysora مایه کاهش بیش از 10% در توگو، غنا، ‌اوگاندا و سیرالئون شده است.

Kramer‌ گزارش کرده است که Ustilago Maydis‌ نیز کمتر از 10% در غنا، بوتسوانا و نیجریه و بیش از 10% در سودان و کنیا محصول را کاهش می‌دهد.

Padwick‌ اعتقاد دارد که گردآور بیماری‌ها در کشورهای آفریقایی که قبلا مستعمره انگلستان بوده‌اند، 6/13% در سال 1956 م.

محصول را کاهش دادند.

در برخی از کشورهای واقع در غرب آفریقا Puccinia Polysora‌ به تنهایی مایه 49 لغایت 95 درصد کاهش محصول شده است.

آسیا 8% از کل تولید جهانی ذرت را دارد.

Peronospora Philippinensis (Sclerospora) که یک سفیدک دروغی یا داخلی است، مایه 60% کاهش محصول در فیلپین و Puccinia sorghi‌ 1% و Exserohilum turcicum (Helminthosporium) نیز 1% در مالزی محصول را تقلیل می‌دهند.

دریافت فایل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.