مقاله پذیرش به پرسش مهر نوزدهم رئیس جمهور پرسش مهر 98-1397 به چهره کامل با فرمت ورد و قابل ویرایش و در 27 صفحه
برای دانلود مقاله پاسخ به پرسش مهر نوزدهم سرپرست جمهور پرسش مهر 98-1397 به چهره کامل ابتدای محتویات و لیست مطالب این نوشتار را مشاهده نمایید.
فهرست مطالب
چکیده7
مقدمه. 8
بیان مسئله. 9
اصول مهم درایجاد روابط نیکو از سوی مدیر مدرسه. 11
قوانین و فنون کلی در روابط نیکو :12
راه ایجاد رابطه نیک با معلمین (کارکنان)15
راه ایجاد رابطه نیک با نزاکت آموزان :16
راه ایجاد رابطه حسنه با اولیا :16
راه های تأثیر گذاری بیشتر معلم بر شاگردان، چیست؟. 16
نقش تأثیر گذار معلم:17
نتیجه گیری.. 24
منابع و ماخذ. 26
نوشتار مقاله استجابت به پرسش مهر نوزدهم مسئول جمهور پرسش مهر 98-1397 به چهره کامل بسیار کامل و حاضر است که در پایین چکیده آن را مشاهده می کنیم:
چکیده
در سال تحصیلی اخیر نیز مانند سالهای پیش پرسش مهر سرپرست جمهور در روز آغازین سال تحصیلی مطرح گردید. پرسش مهر 96 در مورد ارج متقابل در محیط مدرسه توسط ادب آموزان به یکدیگر بود. همان طور که می دانیم ،آگاهی از نظرات و عقاید افراد جامعه این امکان را فراهم می آورد که تدابیر و تصمیمات دقیق تر و جامع تری در پهنه های گوناگون اتخاذ گردد و شایستن بروز برنامه ریزیهای ناصواب را الی بی گمان چشمگیری کاهش خواهد داد. وقتی گفتگو از تعلیم به وسط می آید، اشکالی از آموزش رسمی در مدارس و دانشگاهها در ذهن نقش می بندد غافل از آنکه آموزش از راههای مختلفی چون گروههای مختلف اجتماعی) با توجه به سن و پایگاه اجتماعی(، کتابخانه ها، اینترنت، مطبوعات، رادیو تلویزیون و به طور کلی کلیه شبکه های ارتباطاتی اعم از ملی و فراملی امکان پذیر است و چه بسا رادیو و تلویزون نقش پررنگ تری از نظامهای تعلیم رسمی ایفا نمایند. بنابراین کلیه شبکه های ارتباطاتی نقش قابل توجهی در ایجاد و باطنی نمودن یک ویژگی فرهنگی در یک جامعه خواهند داشت که در بستر آن، نزاکت سازی و ادب پذیری اتفاق خواهد افتاد همانگونه که کودک با ورود به مدرسه و قرار اخذ در جریان روابط دوستانه بسیاری از هنجارهای اجتماعی را آموخته و آنها را باطنی سازی می نماید.در مقاله آماده منظور داریم محیط پرسش مهر مطرح شده سرپرست جمهور در رابطه با ارج متقابل و پاسخ افکار سایرین در محیط مدرسه بپردازیم.